subota, 7. siječnja 2012.

Narudžba

Nekupujem baš često preko interneta jer sam se nekoliko puta razočarala. Često se dogodi da to što sam htjela u stvrnosti ne izgleda kao na slici. Kod tine.b sa bloga "mojnakitic" svidio mi se jedan lančić pa sam ga odlučila naručiti. Nakon što sam naručila i platila,paketić mi je stigao u roku 2 dana, a meni je trebalo malo vise da ga podignem u pošti. Nakon dva odlaska na poštu (1.put nisam imala osobnu) nisam mogla dočekati da ga otvorim. Lijepo,jednostavno,jedinstveno,unikatno pakiranje sa porukicom i malim poklončićem za Miushku. Porukica me oduševila jer baš sličnu uputim i ja curama koje naruče moje cvjeteke. Tina.b svaka ti čast,svoj nakitić odmah sam stavila oko vrata i prošetala ga,prekrasan je.


Published with Blogger-droid v2.0.2

Broj komentara: 8:

  1. preslatka pošiljka! kad vidim kako neke cure isfuravaju nakit, odmah i meni dođe da si nabacim koji komad, jednostavno ga ne znam nositi. izuzev naušnica...

    OdgovoriIzbriši
  2. ma daj,samo se treba naviknuti. ja nemam naviku nositi suncane naocale a htjela bi ih nositi,pa sam prije godinu dana kupila naocale za mali novaca da se priviknem ali jos nisam.

    OdgovoriIzbriši
  3. Divno si odabrala i odlično ti stoji.

    OdgovoriIzbriši
  4. E, baš si me razveselila postom i slikicama :) Drago mi je da ti se lančić sviđa :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Nema ništa ljepše od onog feelinga kad doma furas paket/pismo koje znas da ce te razveseliti :) Odlican je lancic btw! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Slatka ti je fotka ;) a i ogrlica!!!

    Onaj osjećaj leptirića u trbuhu dok očekuješ nešto posebno za sebe- pravi wellness trenutak ;)

    OdgovoriIzbriši