petak, 21. listopada 2011.

Bit će braco!

Evo i 32. tjedan trudnoće je na izmaku, još malo, sitno brojim. Sve je OK. Baš sam jučer bila na pregledu kod doktora i konačno smo uspjeli vidjeti spol djeteta. Bilo je i vrijeme. Ne kužim kako neke žene već u 11. tj. znaju što nose, a ja eto već 2. put saznam pri samom kraju. Nakon što me doktor dobro izokretao sad na ovu, pa na onu stranu uspjeli smo vidjeti mala jajčeka, ma pravi je mudonja. Da ne bi bilo zabune kao kod moje susjede, jasno mi je doktor pokazao na ultrazvuku bebin trbuh i pupčanu vrpcu. Sigurno je dečko. Lice mog muža tako je zabljesnulo, bio je presretan, sada će konačno imati druga za ribolov, bočanje, nogomet i druge ine stvari kojima se muški bave. Zapravo on to samo misli. Jer mala je oduvijek bila njegova mezimica, konačno je red došao, na mene. Znate kako se kaže ''mamin sin, tatina kćer'', tako će i bit. Koliko god sam htjela još jednu curicu, zapravo nema veze što je dečko, sad ćemo biti bar u ravnoteži. Ime je za sad spremno i zvat će se Hrvoje. Sad trk kod susjede i frendice kopati po njihovi muškim stvarima, jer su kod mene samo haljinice.

3 komentara:

  1. ahahaha, mudonja kažeš :D Baš sam se dobro nasmijala kad sam čitala post! Ja sam isto bila tatina maza, bez obzira što imam brata... to tako nekako ispadne!

    OdgovoriIzbriši
  2. Citajuci post lepo sam se nasmejala i raduje me da je ravnoteza postignuta:) Pozdrav Hrvoju:) Imaš divan blog i drago mi je što sam te (zahvaljujući tvojim komentarima na mom blogu) pronašla ovde:) Pozdrav, Nale

    OdgovoriIzbriši
  3. Drago mi je da ti se blog sviđa i veselim se našem virtualnom druženju!

    OdgovoriIzbriši