srijeda, 27. lipnja 2012.

GIVEAWAY

OK, dan je počeo katastrofalno. Prvo, toliko sam umorna da dok sam dojila bracu zakunjala sam, a on je odlučio iskoristiti to vrijeme za sebe. Kotrljao se i kotrljao i završio na podu između kreveta i zida, sva sreća pao je na guzu. Nema ništa gore nego kad te probudi plač djeteta, ti otvoriš oči, a njega nema kraj tebe. Srećom sve je prošlo ok, osim što se jadničak prepao, a ja sam od panike potrgala krevet koji je već odavno za promijeniti. Drugo, Miushka me toliko ispilila sa pletenicama da razmišljam da joj odrežem kosu na kratko. Za nju ja nemam pojma kako se pravi pletenica, to znaju samo njene tete iz vrtića, e pa draga moja nemaš baš tako dugu kosu za tako dugu pletenicu kakvu ti želiš. Treće, slagala sam suđe i razbila tanjur, to je već drugi razbijeni, moram u kupovinu po nove tanjure. Četvrto, prala sam suđe i cijela, ali cijela sam se zašpricala. Kad krene onda te stvarno krene.
Evo, dok ja ovo pišem ona se penje po meni, a on se nakon 15 min sna počinje buditi.

Nije sve tako sivo. Ovo je 100ti post, i moj dragi blog ima preko 10000 posjeta. Palo mi je napamet da bi mogla neki giveaway organizirati. Pa vas sve pozivam da se prijavite. Što ću darovati još ne znam. Ostavit ću to kao iznenađenje pa osim vas iznenadit ću i samu sebe. Kao dar možete očekivati torbicu, cvjetek, možda papučice, ili neku slasticu. Vi predložite!!!!!

Kao i svaki ovaj giveaway je internacionalan. Prijaviti se možete tako da ostavite komentar sa email adresom i idejom, lajkate To sam ja stranicu, javno pratite blog. Ne zaboravite javiti i drugima da darivanje bude uzbudljivije.

Prijavite se od danas 28.6.-1.7.
2.7. objavit ću dobitnika i nagradu koju će dobiti.

Nadam se da ćete sudjelovati.

Pusa!

Broj komentara: 27:

  1. O draga moja, zao mi je sto je tvoj dan tako poceo. Nadam se da od sad ide sve bolje. :) Super je ovaj giveaway. Da bih ja birala sto bih htjela, birala bih torbicu. Ali neka slatica ne bi bilo lose. ;-)

    Moja adresa je: jukic.zr@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala što si se ukoljučila, tko zna možda ti se posreći!

    OdgovoriIzbriši
  3. a pupila moja, znam kad to krene, meni danas crkla klima, na autu otišli brisači, a još ništa nisam razbila, ali dan je dug, heheheheheh, čestitam na 100-om postu i još puno njih, kako sam dobila nedavno tvoj diiiivni poklon, ovaj put preskačem, draga diši :) i uskoro si na moru, ljub!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zeleni broš! Još uvijek slinim za onim zelenim koji si nekada davno napravila :)

    Moj mail - mistique@net.hr :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lajkala sam stranicu :) I pratim te već odavno :) Meni se nekako najviše dopadaju tvoje torbice... i cvjeteki su divni i romantični! Ma što god da pokloniš je super! Eto... sretan 100-ti post i ovaj dan će proći i sutra će sigurno biti bolje ;)

    marina.marinicca@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma zna se i meni dogodit takav dan,al prođe to..glavno da nije niš strašno..sretno dalje sa pisanjem,ja kad stignem,čitam...pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Lajkovana stranica, a pratim te javno vec odavno :) Cestitam na stotom postu :)
    Sto se tice ideje, tesko je odluciti se, jer su zaista sve opcije primamljive, ali moram da priznam da su tvoje torbice zaista prelepe, pa bi one bile moj favorit :)
    mail: purpledotkitten@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Jedan dan kada se oće, onda sve krene. Lajkala sam stranicu na FB i pratim te vec dugo. :D Ja sam ipak za torbicu, predivne su a i nama ženama nikad ih dosta. :D

    andrea.djk@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Kad počne naopako onda je takav čitav dan, nažalost ali to je tako no moramo to prihvatit jer ipak nisu nam svi dani takvi :)

    OdgovoriIzbriši
  10. e da, to je to. kad te hoće, onda te stvarno hoće.. ili kad se nešto krene kvariti u kući, odmah znam da je to tek početak. ali da te utješim, kad god dan tako započeo, obično super završi! :)
    lajkala i pratim
    melita.kresic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Joooj, strašno!!!Meni se M. s tri mjeseca starosti( za ne povjerovati) skotrljala sa razvučene kutne garniture , a još su oko nje bili jastuci!!!Srećom , bila se upetljala u dekicu! Ni dan danas ne znam kako je to uspjela:)Dobro je kada se sve dobro završi! Ja se rado uključujem u tvoj giveaway , ali ne koristim facebook, pa ako upadnem u kolo-super!Želim ti još puno postova i sljedbenika i sretno!!!Objavljujem tvoj giveaway na svojoj stranici! Želim...želim...bilo što!!!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma grozno, Miushka mi nikad, nikad nije pala, ne znam kako sam ovo mogla dopustiti cijeli dan plačem zbog toga, fuj sam i fuj.

      Svi su dobrodošli kada ja darujem, samo je pitanje koga ću izvući.

      Izbriši
  12. što god si napravila meni se jako svidjelo, tako da bih bila oduševljena bilo čime što staviš kao giveaway, objavit ću slikicu s poveznicom na blogu, pusa

    OdgovoriIzbriši
  13. I moja Mari se penje po meni čim sjednem za komp :)
    Čestitam na stotom postu, lajkam te!

    OdgovoriIzbriši
  14. a joooj, pretpostavljam da imaš groznu grižnju savjesti, ali takve stvari se događaju, nisi robot - treba ti samo malo sna i odmora!
    A pletenica se radi pike-lake, samo kosu podjeliš u tri djela i motaš jednu trakicu za drugom, pokušaj na youtube-u pronaći kakve brzinske upute pa ćete svi bit sritni i zadovoljni!

    Pusa :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma znam ja pravit svakakve pletenice,nije problem to,nego onq nije niti sa jednom zadovoljna.

      Izbriši
  15. žao mi je što ti je tako prošao dan

    OdgovoriIzbriši
  16. Jako uzbudljiv dan ali bitno je da je sve dobro završilo. Sudjelujem u darivanj, lajkam....javljam....

    OdgovoriIzbriši
  17. You make lovely things! Thanks so much for visiting me. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Lajkovala sam stranicu (Moje Makaze), blog vec pratim (mojemakaze)
    Meni se najvise dopadaju torbice :)
    mojemakaze@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  19. gingertea@net.hr
    FB:ginger tea

    ps. bebama je posao da padaju, mom je glava sva u cvorugama :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Ajoj,kada te uhvati onda ne pušta.Nažalost ja sve češće i češće imam tih dana :D
    Stranicu sam lajkala,a malo sam šeprtljava pa neznam pratiti blog,kada naučim javim a sad se nadam da upadam u kolo! :)

    A za dar,ma nije bitno,neka bude sitnica,bitno je da mi proveselimo tvoj 100-ti post,pa nije to malo!

    FB:Naomy Ojurović Čačić
    madonna@email.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa desne strane u koloni nalazi se gumbic "moji prijatelji" inace su to sljedbenici. Nema veze ako se koji korak preskoci u svakon slucaju svi su kod mene dobro dosli.

      Izbriši
  21. Prekrasne stvari,nešto novo i inovativno!! Za svaku pohvalu-sa 25 lajkova za čas ćeš doći do 2500:)

    paula.lovro@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se svidaju srvarcice koje izradujem i sto sudjelijes u darivanju. Drzim ti fige!

      Izbriši