srijeda, 9. studenoga 2011.

Opuštanje

Što me najviše opušta? Definitivno izrada cvjetića i ručno šivanje bilo čega. Uvlačenje konca u iglu, provlačenje igle kroz materijal, visok stupanj koncentrcije, oprez da se ne ubodeš i mozak na pašu. Jednom sam klincima u grupi dala konac, iglu i tkaninu, pokušali smo ušiti gumb. Mislim da su mi to bili najljepši trenuci s njima. Njihova lica bilo su tako ozbiljna, ruke mirne, a kada bi se uboli sa iglom samo bi me začuđeno pogledali, a ja bi rekla ''ma sve je ok, samo si se upiknu, nije to ništa'', i oni bi nastavili dalje. Ako mislite da je to aktivnost za djevojčice onda se varate, 70% gumbića ušili su dječaci. Koliko su me ti moji ''kaktusi'' znali naljutiti, toliko su me znali i obradovati svojim upornim radom. Ovih dana sam se samo opuštala, a dok sam se opuštala nastali su neki nevi cvjeteki. Sada samo moram odlučiti koji ću pokloniti sestri sutra za ročkas!

Broj komentara: 8:

  1. sve poznato oko "opuštanj" ;D, super su cvjeteki...

    OdgovoriIzbriši
  2. Cvjetovi su super i meni se čine kao jedan rođendanski buket! Metoda opuštanja je provjereno odlična.

    OdgovoriIzbriši
  3. Cvijetovi su prekrasni :))
    Da se moram odlučiti za samo jednog ne bih mogla :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tenks svima, drago mi je da vam se sviđaju!

    OdgovoriIzbriši
  5. Preslatki su ti cvjeteki. .

    OdgovoriIzbriši
  6. svi su super, a ovaj plavi posebno :) Igla i konac imaju isti učinak i na mene....

    OdgovoriIzbriši
  7. cvjetovi su stvarno prekrasni i ja sam radila slične posjeti moj blog....p.s. moram priznat da mi se tvoji više sviđaju ............poz

    OdgovoriIzbriši
  8. Mene definitivno najviše opušta relax masaža nakon koje se osjećam poput nove osobe. A super mi izgleda i tvoj način opuštanja, cvjetići izgledaju predivno.

    OdgovoriIzbriši