subota, 7. srpnja 2012.

Veo za djevojačku

Javila mi se vrlo draga prijateljica s molbom da napravim za jednu njezinu priju veo za djevojačku večer. To me navelo da se sjetim svoje djevojačke, koja je bila, a gdje drugdje nego u dječjoj igraonici uz moje najdraže prijateljice, iako sam uz tu imala još dvije svaka je za sebe bila jednako posebna. Kad sam se udavala sve sam ukrase radila sama pa i okitila crkvu i zaista je bilo sve super. Osim što me podsjetila na jedno od ljepših razdoblja u životu, također me podsjetila na prekrasne dane koje sam s njom provela. S Marcelom sam provela sate i sate u smijehu i veselju na predavanjima, poslije njih, prije, tijekom... Ona je bila uz mene kad sam uho probušila, a ja uz nju dok je kupovala sat dragom. Bila prva uz mene kad mi je baka umrla i čvrsto me primila za ruku u vlaku kad smo išle s predavanja. Imam još puno prekrasnih sjećanja na nju. Za svako sam joj trostruko zahvalna.
Ovom sam se projektu dala više od 100% jer je za nekog tko mi je jako drag, i jer su vjenčanja moja velika strast. Iako sam imala jako malo vremena, uz modernu tehnologiju uspjela sam joj pokazati što i kako sam zamislila i kako ću sve napraviti, tako da i ona može neki svojim odlukama sudjelovati u izradi.
Veo je od bijelog čvrastog tila na rajfu sa dva cvjeteka u champagne boji napravljena od muslina, tila i čipke. Pomalo je vintage. Veo je na rajf pričvršćen čičak trakom, pa će ga mladenka moći kasnije skinuti i nositi rajf sa cvjetekima, to je nekako 2u1. Meni je prekrasan, a nadam se da će se i njoj svidjeti.
Za Marcelu sam napravila naušnice ružice od lana s bisernim perlicama. Ona za to ne zna i nadam se da će ugodno iznenaditi kad otvarala paketić.

Nadam se da će im se svidjeti, a i vama.

Sanjushka!

Broj komentara: 18:

 1. Super si to napravila :)
  http://artonmyway95.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. sigurna sam da će joj se jako svidjeti!
  sad si me podsjetila na jednu dragu prijateljicu s kojom se nisam već dugo čula, idem ju odmah nazvati :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Baš mi je drago, dobre prijatelje treba čuvati!

   Izbriši
 3. Rajf je prelep ! Mnogo mi se dopada ...

  OdgovoriIzbriši
 4. super je veo, draga moja i jednoj i drugoj će se svidjeti, sigurno :))

  OdgovoriIzbriši
 5. Jako je lijepo i simpatično! Vjerujem da je Marcela bila oduševljena!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 6. jako lijepo i zbilja divan poklon za prijateljicu :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Baš je predivno i jako mi se sviđa što se veo može odvojiti!

  OdgovoriIzbriši
 8. Stvarno je prekrasno!!! Gdje si bila kad sam se udala? :) Nazalost tada jos nisam te upoznala.

  OdgovoriIzbriši
 9. ajme kako divan header i veo je prekrasan :) :)

  OdgovoriIzbriši
 10. presladak je! nešto slično (samo u lila boji i daleko manje 'fancy') sam pravila klincima za školu, kada smo učili o sakramentu ženidbe. bio je pun pogodak, morale su ga isprobati sve djevojčice, poneki dječak, i pola nastavnica u zbornici! :)

  OdgovoriIzbriši
 11. Super ti je ovo stvar, ja nažalost nisam tako kreativna i mislim da ću imati sve kupovno za svadbu :)
  djevojačka večer zagreb

  OdgovoriIzbriši