četvrtak, 30. kolovoza 2012.

Za sve je kriva Roz

Nastavljam sa svojim LCHF režimom, i da neki dan sam pekla kolač, njam, njam, njam.
Uvijek sam smatrla da uz pravilnu prehranu ide i tjelovježba. Cijelu svoju srednju sve dok nisam upoznala svog mužeka redovito sam odlazila u teretanu, na aerobik, pilates... S njim je to nekako stalo, pa smo se oženili, pa jedna trudnoća, pa nisam imala baš ni love jer sam bila bez posla, pa kad sam počela raditi nisam imala kad jer je moj muž morao na svoje treninge, pa ni gdje jer mi je za svaki odlazak na trening trebao auto ili bi navečer morala javnim prijevozom, ma uvijek nešto što bi odgodilo moje vježbanje. A onda, jedan dan u parku, moja draga susjeda Roz spomene da vježba, ma reko šta to vježbaš? Ona meni fino objasni, a ja ne budi lijena brzo na net da vidim što je to. Sad i ja radim 30 day shred. U međuvremenu sam pronašla i Turbo Fire kojim super paše jer je brz, energičan i plesan, a treninzi traju točno onoliko koliko moja djeca spavaju pa ih stignem odraditi.
Već mjesec dana treniram pararelno jedne i druge treninge. Od dva treninga, ponekad ih je bilo i tri vide se rezultati i promjene na tjelu. Trudnički trbuh polako nestaje, ruke su se počele oblikovati, i da, stanem u svoju prekrasnu lanenu plavu haljinu koju nisam nosila već 2 godine, jedva čekam vikend da ju obućem.
Moram se pohvaliti da sam od zadnjeg posta skinula još 2 kg i osjećam se odlično.
Do sad sam s vježbanjem zarazila dvije osobe, nadam se da ću i nekoga od vas.

30 day shred

Turbo fire


Sretno svima,

Pusa!

Broj komentara: 9:

  1. Ja sam počela shred pa stignem negdje do 22-gog dana pa dobijem one dane pa mi se ne da tjedan dana nis, pa opet iz pocetka i tak jedno 2 puta i sad mi je dosadilo gledati ju pa sam krenula sa ChaLean Xtreme. Njen program traje 3 mj što mi je nekako realnije nego ovih 30 manijakalnih dana kod Jillian pa ćemo vidjeti. I za razliku od Jillian ima 2 dana u tjednu kad ne moras raditi pa se ne osjecam kao da je sve palo u vodu ako jedan dan ne stignem. Bravo na skinutim kilogramima, ja sam uzela do idućeg ljeta rok da se dovedem u formu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ps. sad vidjeh ovaj drugi video, to je ta trenerica iz ChaLean, puno mi je simpatičnija nego Jillian :) Kad prođem ta tri mj onda ću pogledati i ostale njene videe :)

      Izbriši
    2. Drago mi je da vježbaš, meni je draža Chalene nego Jillian jer je živahnija i dinamičnija. Sad sam na 25 danu shreda i neću odustati, odradit ću do kraja, naravno i jedne i druge treninge, a od ponedjeljka krećem samo turbo fire po njezinom rasporedu jedino moram još nabaviti traku za pilates, ma to ću za vikend. Sretno!

      Izbriši
    3. E jesi ti skinula turbo fire s neta ili imaš original? Jer ja sam našla jedan torent ali je ogroman, 45GB X_x To mi je ipak malo previše za skinuti. Ali javi rezultate pa se možda i bacim na skidanje nakon ovog Xtreme-a.

      Izbriši
  2. Bravo,držim fige za što boljim rezultatima,sudeći po ovim vježbama i bit će:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post, treba mi motivacije jer i ja uskoro planiram početi vježbati! Može link odakle si skinula Turbo fire? Nadam se da će i meni bar neke kile otići, jer sam jako niska i sve mi se odmah primi!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super izgledas!!!!! Tebe za zarazila a ja stala. Moram poceti ponovo...ali s selidbom, alergijama i djetetom koje se budi po noci...nekako meni se STVARNO ne da. Ali moram stisnuti zubi i jednostavno poceti. :) ufff! Zasto nisam kao te zene koje mogu trepnuti i smrsati (kao ostale u mojoj obitelji, np! Zivot nije fer!)

    OdgovoriIzbriši