četvrtak, 14. lipnja 2012.

Vrijeme za mene/male cipelice

Kad imaš malu bebu i malo dijete često je teško pronaći vrijeme za sebe i svoje hobbije. Ne znam za druge, ali to vrijeme uspijevam naći iako time žrtvujem drgocjene minute za ležanje, spavanje, odmaranje. Ovo je moj način opuštanja. Svaki dan pokušavam maksimalno iskoristiti i ne želim da mi niti jedna sekunda propadne.  Vrlo često mi se zna dogoditi da navečer u 11 sati pomislim ''ajme, danas sam sjedila samo kad sam ga dojila''.
Danas sam za vrijeme njegovog spavanja uspjela napraviti male cipelice koje se od danas mogu pronaći u mom dučanćiću ovdje. Uskoro možete očekivati još pokoje. Bez brige, ručak je bio gotov na vrijeme, radila sam svoje najdraže lasagne, njam, njam.
Nakon dugo vremena skužila sam kako napraviti stranicu na fejsu pa Sanjushku možete lajkati ovdje.  Nadam se da ćete baciti koji lajk ako stvarno lajkate.

Evo malih cipki!


cipelice su za bebe od 0-6 mj. napravljene od čistog 100%tnog pamuka





Nadam se da vam se sviđaju.

Pusa!

Broj komentara: 9:

  1. Au,kako su slatke i sarene!
    Imajte lep dan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. jao kako su slatke preslatke pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  3. Haha...ti si ako ja nikad ne odmaram, jer želim iskoristiti svaki trenutak u danu, pogotovo kad se nađe malo vremena za hobi...ponekad si mislim trebala bi malo i odmoriti, ali brzo me prođe ta pomisao:))
    ...inače cipice su premedene...:))

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad vidim ovako nešto odmah poželim bebicu :)))

    http://artonmyway95.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. haha...danas samo samo sjedila...ako izostavim ovo "dojila" onda se tu i ja mogu pronaći, jer ni ja ne volim da mi vrijeme ode u vjetar a tebi se iskreno divim da pored male bebe nalaziš snage i volje za rad umjesto odmor!
    Preslatke, medene cipelice za male nježne nožice!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Pre-pre-preslatke su!!! Zasto nemam curu?????

    OdgovoriIzbriši