petak, 30. ožujka 2012.

Shabby tenke

Jel vam se ikad dogodilo da ste na nekome vidjeli nešto što vam se ono fakat sviđa, a bilo vam je bed pitati ga gdje je to kupio/la, pa ste ostatak dana bili ljuti na sebe što niste? Meni se to dogodilo jako, jako puno puta. neki dan dok sam šetala po kvartu ugledala sam ženskicu sa super fora tenkicama sa hrpom sitnih smeđih, crvenih i crnih cvjetića, ma ono, premedene. Nisam htjela propustiti priliku i ne upitati ju gdje ih je nabavila. Pa ja tako ''hej, oprosti...itd'', a ona meni da fini odgovor. Ja ne budi lijena dam zadatak susjedi koja radi nasuprot tog dučkasa dam zadatak da ode i kupi mi. Susjeda je bila jako dobra i kupila ih. Malo je fulala boju, uzela je crno-sive, ali nema veze ja sam ih zamijenila za prekrasne bež-rozeBile su i bež-plave, njih ću neki drugi put sigurno. E sad kad imam tenke trebalo im je ipak malo nešto nadodati da bi bile ono prave shabby. Srećom sam imala bež satensku traku koja je zamijenila žnjirance. Volim lagane tenisice, pogotovo kad su koštale 50kn + 5kn satenska traka.




 Idealne su za tople proljetne dane.

Šta nisu shabbystične?

Pusa!

Broj komentara: 14:

  1. Totalno š-č. Meni se isto desi da vidim na nekome nešto fora pa mi bed pitati ali nekad nešto vidim i onda tri dana kasnije svi nose pa je i bolje da nisam kupila isto xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma tenisice su originalne, super, a trakica im daje baš poseban štih..:))

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasne su, :) pozz

    OdgovoriIzbriši
  4. Stvarno su jako slatke i totalno vesele, lagane i proljetne, baš za ovo vrijeme :) Super im paše trakica, a i cijena je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  5. Preslatke su zbilja..baš odlična ideja sa saten trakicom:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, baš mi je dragi da vam se sviđaju!:-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Do tell... di si ih kupila? Premedene su, a cijenu da ne spominjem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene u kvartu, u nekom š-l-b ducanu.

      Izbriši
    2. E k vragu, ponadala sam se da je neki dućan kojeg mogu nać u blizini :/

      Izbriši
  8. ok. želim ih :D
    ali pitanje je kako ih nabaviti :)))

    OdgovoriIzbriši