subota, 24. studenoga 2012.

Nakon 90 dana

Danas je 90-ti dan otkako sam počela trenirati Turbo Fire po rasporedu.
Odradila sam 12 tjedana, tj. 90 dana, tj. 6x tjedno po cca 1 sat po rasporedu kojeg sam dobila uz Turbo Fire. Osjećam se odlično. Iako je bilo dana kada mi se nije dalo, stisnula sam zube i odradila. Uživala sam u svakom treningu, a niti jednog nisam propustila. Bilo je nezgodno jer treniram onda kad moj sin spava. On nije baš neki spavač, 15 min, pa ga malo nosi, i tako 2-3 puta tokom treninga. Nisam se predala i svaki sam trening vrijedno odradila do kraja. Trenirala sam u 6 ujutro, u 7, u podne, 10 navečer, ovisno o mogućnostima.
LCHF je i dalje moj glavni režim prehrane, iako sam koji put i griješila. O Bože, pa i ja sam čovjek od krvi i mesa. Koji put sam pojela pizzu, čevape, domaće kiflice, i naravno čokoladu.

Evo mojih rezultata od 2.9. do danas 24.11.
D. bedro      -6,5 cm
l. bedro        -8 cm
bokovi         -12 cm
prsa              -8 cm
struk             -10 cm
d nadlaktica -3 cm
l nadlaktica  -2,5 cm   
sveukupno   -50 cm
                    -7 kg
                    -2 konfekcijska broja
Po treningu potrošenih od 500-1000 cal (imam brojač).
Od 5.7., u 5 mjeseci na LCHF-u i 4 mjeseca treniranja 6x tjedno -15kg.


sve pomno bilježeno


Nije loše, zar ne?!

Nastavljam dalje dok ne završim s 20 tjedana, tj. 120 dana, iako sad imam malo veći izazov. Za 3 tjedna vraćam se na posao. Trebam smisliti kako ugurati vježbanje između fakulteta, posla, djece, učenja, kućanskih poslova, hobija. Uopće ne sumnjam u sebe.

Osim što sam skinula centimere i kilograme nakupljene u trudnoći, uštedila sam i novce, cca 750 kn ako uzmemo u obzir da vježbanje u nekoj teretani 3x tjedno cca 250 kn. Osim toga, nisam morala paziti jesam li našminkana, imam li neku fensi oblekicu na sebi i kakva mi je frizura, te gleda li me tko. Znači, izgovor ''ne mogu doma vježbati, ne motivira me to'', NE PALI!!!!!!

Bez brige, bilo je tu i nekih kreativnih uradaka, pokoja torbica i naravno cvjeteka, par novih receptića, i popis ideja za Božić.


O Božiću u više idućih dana. Sve što trebate pripremiti je juta i uže, te čekati postiće.

Pusa!

P.S. ako se odlučite ili za LCHF ili Turbo Fire slobodno mi se javite ako ćete imati ikakvih pitanja, ako vam treba motivacija tu sam.

Broj komentara: 19:

  1. jako mi se sviđa rajf jedva čekam vidjeti kave si ideje smislila pozzzz :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divno! Podrska jakoj, upornoj i dobro organizovanoj zeni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaaa,bas ti hvala. Iako,ja sebe tako bas i ne vidim.

      Izbriši
  3. Ma ti si žena-zmaj:)))Izgubila si 15 kg?! To se zove karakter!!!!Uživaj i u predstojećim mnogobrojnim zaduženjima jer ti sve možeš:))Divan je rajfić, čekam nove ideje i odoh se informirati o Turbo Fire-u.

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo Sanjuška! Odlična bilanca, sigurno si ponosna na svoj trud, a vjerojatno i blistaš od ponosa :-))

    Nadam se da će ti i predstojećih dana sve ići od ruke! Pusa i sretno s povratkom na posao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako sam ponosna.
      Treba imati dobar cilj i motiv. Moj je bio da se na posao moram vratiti kao sto sam bila prije trudnoce ili bolja. Sto se i ostvarilo. A drugi cilj je bio stati u sve one prekrasne suknje i haljine od prije prve trudnoce,i to se ostvarilo. Sad jos moram izgraditi bolju sebe iznutra.

      Izbriši
  5. Svaka čast! Ja sam ove godine valjda pet puta započinjala razno vježbanje i normalno, ni jedan nisam prošla više od dva tjedna. Grozna sam! Zato svaka čast na disciplini! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde,ajde,mozes ti i vise od dva tjedna,nema odustajanja.

      GIRL POWER!!!

      Izbriši
  6. Bravo!!!!! :)
    Probala sam turbo fire, ali mi osobno predugo traje, a i više volim odraditi trening u komadu. Ako te zanima proguglaj si Shawn T - Insanity program. Funkcionira na bazi HIIT treninga (high intensity interval trening), kraće traje (30 - 45 min), a tempo je lud.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da,da,sve znam i vec sam probala. Par puza sam kombinirala oba dva treninga i sa Insanityjem krecem cim zavrsim 120 dana turbo firea. Insanity je totalno lud.

      Izbriši
  7. WOW! Ti uz sve to stigneš vježbat?! Sramim se kad se sjetim svojih izgovora.... Bravo Sanjushka :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sve sto mogu reci je WOW!!! Bravo!!! Samo naprijed. O da, i MORAM I JA!!! haha!! Bas bih htjela te SAD vidjeti. Vec si super izgledala kada smo odselili prije 2 mj. Bravo, draga. Ti si moja inspiracija!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zar je vec proslo 2 mj.? Ne zaboravi da si ti meni bila inspiracija. I ja bi tebe rado vidjela prvi slobodni vikend sjedamo u auto i eto nas k vama.

    OdgovoriIzbriši
  10. upravo sam naisla na tvoj blog...kako vidim radi se o super organiziranoj zeni..:).. buduci da i ja vodim borbu s kilazom (mada nisam radjala kao ti:)),zamolila bih te da mi kazes nesto vise o metodama vjezbanja kojima si postigla sve ove brojke...ako ti nije problem da mi pises na mail dr_daca@hotmail.com... pisi bilo sta u vezi tog tvog nacina: linkovi,savjeti...
    unaprijed ti hvala..ockujem mail..:).. veliki pozdrav :*

    OdgovoriIzbriši
  11. Molim ako mozete poslati vjezbe ili program na mail debeliibuhtlica@gmail. Muku mucim s kilama koje nikako ne idu dole a mislim da bi vjezbanje s klincima (ako je moguce) bilo zabavno hehe

    OdgovoriIzbriši