nedjelja, 29. siječnja 2012.

Ploča

Prošle godine od kume sam dobila uokvirenu svoju sliku. Moram se pohvaliti da sam na slici super ispala. Sliku sam stavila na policu u boravku da se malo gledam. Muž me zamolio da ju maknem jermu ta slika izgleda kao da sam umrla pa on sad drži moju sliku za uspomenu. Ja sam to i napravila, a iskrena da budem okvir me nije baš previše zaveo. Već neko vrijeme od njega namjeravam napraviti ploču za poruke i to sam tek sad i napravila. Takvu ploču već dugo namjeravam napraviti, već sam prije čitala po drugim našim i stranim blogvima  da su mnogi slično napravili pa sam odlučila da je vrijeme da i ja napravim isto. Zaboravila sam uslikati okvir prije bojanja, drgi put ću biti opreznija i sve od prve do zadnje poslikati. Okvir je bio smeđe boja pa sam ga obojala bijelom akrilnom bojom. Poleđivnu okvira premazala sam drvofixom i pažljivo zalijepila tkaninu pazeći da ne nastanu nabori i da je cijela površina glatka. Crnu gumicu pažljivo sam stavila na podlogu od tkanine kako bi mogla označiti na kojim mjestima trebam staviti vruće ljepilo i tako ih zaljepiti. Još na okvir jedan cvjetek i moja ploča za poruke je gotova.

Odmah sam si stavila račun za potsjetnik da moram zamijeniti Miushkine papučice za manje.

Nadam se da vam se dopada!

Pusa, bok!





Broj komentara: 11:

  1. Draga Sanjuška, ploča za poruke je ispala odlično, sviđa mi se tkanina koju si odabrala! Nadam se da će te dočekati neka lijepa porukica na njoj <3

    natpis sam pronašla u mulleru! obožavam ta drvena slova!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam slova probala napraviti od stiropora,ali mi se stiropor previse mirvio pa sam usojela napraviti samo L. vec dugo trazim tako nesto,bas cu drugi put pogledati u mulleru.

      Izbriši
  2. ploča je odlična, cvjetni uzorci su moja 'bojest'! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. nasmijao me komentar tvog muža, ali kužim ga! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično si to napravila....:):):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlična ideja i odlično je ispalo.Moji često "stanu" na poruku ,a da ju ne vide!Morat ću napraviti ovako nešto , možda će se tada i poruke pročitati( i nema izgovora"nisam vidio"!!!)
    Pozdrav:))

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš izgleda vintage, super je! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. jeeeee,drago mi je da vam se svida. hvala vam!

    OdgovoriIzbriši