četvrtak, 15. prosinca 2011.

Lazna uzbuna

Eh, jucer mi je bio termin, a ja još uvijek doma. Sinoc smo imali laznu uzbunu. Dok sam ulazila u kadu ucinilo mi se da mi je procurila plodna voda, i ja brzo oprala se, kosu takoder, spremil Miushku u pidamu i brzo zovdm muza da dolazi s treninga i vozi me u bolnicu. Baka je dosla pricuvati malu, a nas dvoje torbu u auto i put pod noge. U Merkuru nema zive duse, vec je bio 21 sat, ma milina. Odmah dosla na red, sestra me ugodno primila, stavila na ctg, ma sve za 5. E, onda sam pocela razmisljati onako u tisini o prvom porodu, kako je boljelo, kako mi je bilo lose, kako se Miushka razbolila, pa kako sam se ja razbolila, ma ono, dode ti da places. Ali sam pocela razmisljati i o tome kako sam htjela ovo dijete i koliko sam ga cekala, ma mislim si ja sve ce biti ocki-docki. Par trudica i sad ce oni zvati Igora da ude i bude sa mnom. Kad ono, nit' curi voda, nit' su to trudovi za radanja. Veli doktorica:"ajte vi gospodo doma i dodite u utorak." Zapravo mi je u utorak termin po uzvu, na bratov rockas. I tako ja jos uvijek cekam.


Published with Blogger-droid v2.0.2

4 komentara:

  1. ajoooj! Iako si očito u mukama, isto sam se malo nasmijala kad sam pročitala post. Ne radi tvojih muka naravno, nego zbog načina na koji pišeš! Još jednom - sretno :***

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma slobodno se ti smij i ja sam sama sebi vec smjesna. Da znas sta sve radim, ma i 10 cucnjeva bez beda napravim, a trbusina ogromna,o kilama da ne govorim,noge ko' balvani, jedva sam gumenjaca danas obukla. Ma dosta vise, jedva cekam da rodim da si obucem neku haljinu,fine carape i cipele.

    OdgovoriIzbriši
  3. Bolja si od mene, ja 10 čučnjeva jedva napravim, a nisam ni t od trudna :) Nadam se da je beba spremna izaći na svijetlo dana ili, još bolje, da već spava u krevetiću :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moš' mislit kaj je spremna, ja sam još uvijek doma.

    OdgovoriIzbriši